LOKALERNE

Når du lejer EUROPA Tietgen, får du alle lokalerne med i lejen (dog undtaget køkkenet). Lokalerne kan adskilles med teatertæpper.

LILLE LOKALE – 52 SIDDEPLADSER

Det ”lille” lokale liggende på hjørnet af Slotsholmsgade og Christians Brygge har 52 siddepladser og er velegnet til ”kaffestue” efter middagen eller til et stort dansegulv. Lokalet har egen indgang via porten i Slotsholmsgade 3. Der er 2 toiletter ved indgangspartiet til lokalet samt adgang til et andet toilet.

STORT LOKALE – 88 SIDDEPLADSER

Det “store” lokale der ligger ud til Christians Brygge har 88 sidepladser. Der er mulighed for at åbne op til det ”lille” lokale og få plads til 140 gæster.

Du kan også åbne op til de andre tilstødende lokaler og på denne måde holde et stort selskab med plads op til 168 siddende.

GÅRDHAVE

I forbindelse med lokalerne er der en aflukket hyggelig gård med bålfade, planter og små caféborde, som skaber en hyggelig ramme for rygerne og hvor barnevogne trygt kan stå.

MODTAGELSE AF GÆSTERNE

Der er forskellige muligheder for at modtage gæsterne. Det kommer an på hvilket lokale du holder dit selskab i. Adgang til alle lokaler kan foregå gennem gården i Tietgens Hus, som har adressen Slotsholmsgade 3.

Du kan altså modtage gæsterne enten via indgangspartiet i gården i Tietgens Hus eller via indgangsdøren i porten ind til gården af Tietgens Hus eller via stentrappen, som løber ned fra havnesiden på Christians Brygge (bag snegletrappen fra Knippelsbro).

LOKALEOPBYGNING

Vi ”bygger” lokalerne op efter dine ønsker og du kan således holde festen præcis i det lokale, hvor du ønsker. Vi tømmer gerne et eller flere lokaler således I kan danse eller afholde et kursus, reception eller fernisering.

Ønsker du buffet til dit selskab kan vi indrette et buffetområde, som er afskærmet fra siddeområderne.

TIDSPUNKTER

Lokalerne lejes ud på hverdage (mandage til og med fredage) fra kl. 15.00 til 07.00

Lokalerne lejes ud på lørdage fra kl. 09.00 til søndag kl. 07.00.

Lokalerne lejes ud på søndage fra kl. 09.00 til mandag kl. 07.00.