VILKÅR – U.A.H.

EUROPA Tietgen sælger gerne mad ud af huset. Maden vil blive anrettet smukt på fade og i skåle klar til opsætning hvor du ønsker det.

Vi bruger altid årstidens friske råvarer og den samme gode kvalitet som hvis dit selskab skulle være afholdt i vores egne lokaler. Maden vil være klar til afhentning på det tidspunkt, vi aftaler forud for dit arrangement. Vi har pakket den i tætte thermobokse, så maden er varm og klar til opsætning, hvor du ønsker det.

Prisen for transport aftales.

Hvis du ønsker professionelt personale til at hjælpe dig med at servere til dit ud-af-huset selskab, kan vi også arrangere dette.

Når du har holdt dit selskab, leverer du den brugte service retur til EUROPA Tietgen senest 2 hverdage efter dit arrangement (åbningstid mandage til fredage fra kl. 07.00 til 17.00).

For mere information, kontakt os på selskab@europa1989.dk.

DEPOSITUM

Når du booker et selskab i Europa Tietgen forbeholder vi os retten til at tage et depositum på 50% af tilbudsprisen. Depositum modregnes i den endelige pris. I tilfælde af, at du aflyser dit selskab i tide, refunderes det fulde depositum. Hvis du aflyser mindre end 30 dage før, refunderer vi ikke depositum.

 

EUROPA TIETGEN’S BANKINFORMATIONER:

Danske Bank

Reg. nr. 9541

Konto nr. 3330156406

IBAN kode: DK4630003330156406

SWIFT/BIC: DABADKKK