JULEFROKOST – U.A.H.

Hvis du ønsker at vi laver mad til jeres julefrokost, så har vi følgende 3 menuer, hvor du kan vælge mellem retterne:

Utraditionel julefrokost

Traditionel julefrokost

Vegetar julefrokost

Derudover kan du også vælge andre retter til.
Se nedenfor.

U-TRADITIONEL JULEFROKOSTBUFFET

 

Kolde retter:

Sild som sushi: Ingefær-marineret sild med Wasabimousse og syltet ingefær.

Karrysild i ny version med halve æg og dild

Soyagravad laks med lime-emulsion og koriander

Sukkersaltet torsk med rødbedesalat.

Gravad okseinderlår med korianderyoghurt og lidt grønt for øjnene.

Lune retter:

Medister BBQ med ristet grønkål

Rosastegt andebryst med anis-nougatin, sprødt rødkål med syltede kirsebær og let andesauce.

Porchetta i julehumør med sprød svær serveret med kvæde og dadler i orientalsk stemning.

Desserter:

Lun brieost med vaniljesyltede abrikoser og nødder i portvin

Traditionel ris a la mande med lun kirsebærsauce og selvfølgelig 1 hel mandel.
_  _  _

Vi serverer både mørkt og lyst brød med hjemmelavet æble-timian fedt og smør.

Pris:

Kontakt os for pris
(Pris pr person ved min. 20 pers.)

 

TRADITIONEL JULEFROKOSTBUFFET

 

Forret

Sild i snaps med masser af dild, rødløg og salte kapers
Kryddersild med karry og smilende æg, tomat og grøn karse
Varmrøget laks med fennikelfrø og et hint af gran, syltet fennikel og peberrodscreme

Hovedret

Vores egen julemedister stegt i smør og serveret med grønkål på sønderjysk maner
Sprøde confiterede andelår hertil brunede kartofler og andesovs

og som tredje hovedret kan du vælge mellem:

Porcehetta rullet med æbler og timian med sprødstegt svær, serveret med rødkål vendt i kirsebæreddike

eller

Hel hjemmesprængt skinke med sprød svær

Dessert

Biodynamiske oste med kvædekompot og syltede svesker og sprøde hørkiks
Ris a la mande med masser af mandler og kirsebærsauce

Vi serverer hvidt og mørkt hjemmebagt brød i selskab med smør og krydderfedt med æble, løg og timian

Pris: 

Kontakt os for pris
(Pris pr person ved min. 20 pers.)

 

DU KAN OGSÅ FÅ:


Graved laks med enebær, dild og rævesauce
Bornholmske saltsild stegt med rugmel, rødbeder, bløde løg, sennep
Hjemmestegte sild i eddike
Hjemmelavet kalveleverpostej med champignoner, bacon og rødbeder
Røget ål og røræg med purløg
Danske rødspættefileter stegt i rugmel med hjemmerørt remulade
Hjemmelavet sylte med stærk sennep og rødbeder
Høns i asparges og tartelet
Æbleflæsk med sennep
Roastbeef med rørt remulade og sprøde løg

 

VEGETARMENU

 

Tærte med sweet potatoes, kanel og krydret cremefraiche
Bulgur med bagt græskar og chili
Løgpaté med syrlige æbler og hyldeblomst
Blomkåls frikadeller med nødder og humus
Rødkålssalat med æbleeddike
Ris a la mande med mandler og kirsebærsauce

Pris:

Kontakt os for pris
(pris ved min. 5 pers. i forbindelse med bestilling af anden menu)

 

Vi afholder også julefrokoster i Tietgens Hus. Læs mere her.

Læs mere om vilkår for bookning af ud af huset arrangementer her.