FROKOST – U.A.H.

Her er et eksempel på et frokostarrangement i Tietgens Hus. Nedenfor finder du eksempler på hvad vi kan servere som det lille- og store kolde bord.

Frokostarrangement

Gammeldags flæskesteg med sprøde svær serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, syltede æbler, chips og skysauce.

Pris:

Kontakt os for pris

(Pris ved min. 20 personer)

 

Det Lille Kolde bord

Marineret sild med rødløg og kapers
Hjemme gravad laks med senneps, dild dressing
Rug mels stegt Fiskefilet med hjemmelavet remulade og citron båd
Rosa stegt Oksefilet med sprøde løg, pickles og peberod
Lun flæskesteg med rød kål smagt til med kirsebær
Fransk brie med syltede abrikoser og knækbrød

Serveres med mørkt og lyst brød smør og krydderfedt

Pris:

Kontakt os for pris 

(Pris ved min. 20 personer)

 

Det Store Kolde Bord

Dild marinerede sild med rødløg og kapers
Christiansø pigens Kryddersild med dild stuvede kartofler
Vores egen hjemmerøgede laks med krydderurte creme fraice
Rugmels stegt Fiske filet med remulade og citron båd
Rosa stegt Oksefilet med sprøde løg, pickles og peberrod
Mørbrad bøffer med bløde løg
Lun flæskesteg med rød kål smagt til med kirsebær

3 slags danske oste med syltede abrikoser og knækbrød

Serveres med mørkt og lyst Brød smør og krydder fedt

Pris:

Kontakt os for pris

(Pris ved min. 20 personer)