FROKOST

(minimum 40 personer).

Vi laver mange frokostarrangementer i Tietgens Hus.
Nedenfor finder du eksempler på hvad vi kan servere som det lille- og store kolde bord.

Lille Kolde bord

Marineret sild med rødløg og kapers
Hjemmegravad laks med dilddressing
Rugmelsstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron
Rosastegt oksefilet med sprøde løg, pickles og peberod
Lun flæskesteg med rødkål smagt til med kirsebær
Fransk brie med syltede abrikoser og knækbrød
Serveres med mørkt og lyst brød smør og krydderfedt

Pris:

Kontakt os for pris

 

Det Store Kolde Bord
Dildmarinerede sild med rødløg og kapers
Christiansø kryddersild med dildstuvede kartofler
Vores egen hjemmerøgede laks med krydderurte cremefraice
Rugmelsstegt fiskefilet med remoulade og citron
Rosastegt oksefilet med sprøde løg, pickles og peberrod
Mørbrad bøffer med bløde løg
Lun flæskesteg med rødkål smagt til med kirsebær

3 slags danske oste med syltede abrikoser og knækbrød

Serveres med mørkt og lyst brød smør og krydderfedt

Pris:

Kontakt os for pris

 

Ønsker du at bestille et frokostarrangement ud af huset, så klik her.