AFTEN

SAMMENSÆT DIN EGEN MENU

(minimum 40 personer).

Europa Tietgen er et ærligt køkken, der tager basis i årstidens råvarer, om det så skal tilberedes klassisk eller med et nordisk strejf.

Vi sammensætter din menu i samarbejde med dine ønsker i henhold til sæsonens friske råvarer.

Nedenstående er eksemplar på hvorledes din menu kunne sammensættes.

Forret.

Hjemmerøget laks med syrnet fløde, lune rødder og karse.
Stegte kamuslinger med brunede jordskokker, puree og dild.
Terrin af foie gras og and med æbler, kirsebæreddike og ristet brioche.
Cafe Europa 1989 bestseller forret.

Hovedret.

2 slags kalv – bryst og filet med kastanjer, fladløg, kartoffelfondant  og rødvinssauce.
Unghanebryst med gryde af lår, estragon og gulerod i cremet sauce og sprøde kartofler.
Grambogaard gris med syltede løg, grønkål, kartoffelpure og sauce med skank og æbler.
Bagt helleflynder med blåmuslinger, rosenkålblade, kartofler og suppe.
Cafe Europa 1989 bestseller hovedret.

Dessert .

Chokolade/malt fondant med karamelliserede æbler og kanelis
Crême brûlée af fennikel og vanilje med is og sprød kiks
Danske oste med sprøde rugflager og syltede abrikoser
Cafe Europa 1989 bestseller dessert.

Pris:

2 retter pr. person – kontakt os for pris

3 retter pr. person – kontakt os for pris

(priser ved min. 40 personer inklusive tjenere, borddækning etc.)